Nyårskrönika - WorldWarEra

Nyårskrönika - WorldWarEra

2020 är historia, nu tuffar vi vidare in i ett ljusare 2021!

Först och främst vill vi på World War Era tacka alla som handlat historiska posters och affischer hos oss under året! Det är ni som kunder som gör det möjligt för oss att driva detta lilla ”online-museum” vidare. Stort Stort Tack! Vi hoppas nu att ni trivs med er förvärvade nygamla historiska vintage konst.

För att sammanfatta året

Mycket har hänt hos oss på World War Era under 2020, för många har detta varit ett svårt och tufft år på många sätt, men vi på World War Era har kämpat på med full gas och har, turligtvis, inte känt av pandemin nämnvärt. Snarare tvärtom då människor världen över fått tid till att se över sina hem och konstaterat att historien har sin plats på väggarna. Tänk hur många vackra och intressanta posters och affischer som skapats genom historien och hur många som inte finns för allmänheten att ta del av. Det är här vi kommer in i bilden genom att gräva fram och restaurera dessa gamla bilder och göra dem tillgängliga för er. Vi tycker detta är ett sätt att hålla historien levande och näst intill kan jämföras med ett museum, då vi alltid är måna om att man inte bara köper en poster utan även historien bakom affischen eller fotot.

Vi har under året kunna fylla på med många rykande färska nygamla restaurerade motiv och därmed ökat kollektionen med 100+ affischer. Vi har även startat häftiga samarbeten med personer som kolorerar dvs. färglägger gamla historiska foton och fotokonst.

Webbutiken har fått ett rejält ansiktslyft och vi har även ökat rejält i antalet följare i sociala medier, vilket vi såklart tycker är superkul! Det visar ju på att många är historieintresserade där ute och gillar det vi gör. Vi har även hunnit lansera ramar för att öka servicen, det skall vara smidigt att hänga upp något på väggen, ta bort krångel med raminköp, beskärningar och självaste inramningsprocessen. Vi löser det!

Nu åker vi in i 2021 där vårt mål är att fylla på med ännu fler motiv och samarbeten, vi kommer fokusera på att få upp många fler vintage affischer och vi vill ha er hjälp! Vilka motiv känner ni att vi ska fokusera på? vad är det ni önskar som vi inte har idag? Släng gärna iväg ett mail till oss här, ge oss förslag på historiska motiv eller bilder som vi inte har idag som ni gärna skulle vilja se i vårt sortiment. Om ni inte redan följer oss på Instagram så gör det för att få ännu mer "historiska" nyheter samt annan bra info om vad som händer hos oss.   

Sist men inte minst.. vi vill även passa på att göra en shoutout och ge en himla messa creds till alla som jobbar inom sjukvården detta år i kriget mot corona! För att citera en gammal historisk profil som syns på några av våra motiv i butiken: “Never in the field of human conflict was so much owed by so many to so few.” Winston Churchill.

/World War Era Crew

Tillbaks till bloggen