Om oss

Vad är vår affärsidé?

Vår affärsidé grundar sig på ett genuint intresse för militärhistoria. Vi besitter stor kunskap inom 1900-talets konflikter i allmänhet och det andra världskriget i synnerhet. Denna världsomfattande konflikt präglades i hög utsträckning av det politiska klimat som då rådde. Det var i mångt och mycket en ”ideologiernas kamp” och gav upphov till en mängd kultur- och militärhistoriskt intressanta dokument och bilder. Propaganda var en hörnsten i det fundament som krävdes för att bl.a. ingjuta mod i befolkningen, övertyga allmänheten om den egna statens förträfflighet, underlätta krigsproduktion, smutskasta oppositionen, belysa fiendens brutalitet och moraliska förfall samt visa på det rätta i den egna kampen etc.

 

Mer än 100 år har förflutit sedan krigsutbrottet 1914 och mycket av denna propanda är delvis glömd, förstörd av segrande makter eller undanskuffad av olika skäl. Den stora intressevåg kring andra världskriget som på senare tid uppstått gör dock ämnet åter attraktivt och många börjar få upp ögonen för denna aspekt av historien. Händelserna under krigsåren skulle radikalt komma att förändra världen och forma den framtid som vi själva nu lever i. Vi anser att det är av intresse att bevara och vidare popularisera historia från denna spännande tid vilket är en bidragande orsak till detta företags bildande!

 

Varför ska jag handla på WorldWarEra.se?

 

  Unika tryck som du inte hittar någon annanstans.

 

  Egen tryckutrustning - full kontroll av kvalitén.

 

  Fri frakt vid order över 1000 kr.

 


Förutom att vi är den mest nischade butiken på nätet med det kanske största utbudet av propagandatryck för försäljning, har vi också lagt ner enormt mycket tid på att återställa trycken till dess ursprungliga skick. Dvs ta bort vikveck, gulnat papper, kaffefläckar, tejpbitar, lyfta fram färgerna m.m.

Resultatet? Den bästa tänkbara kvaliteten! Utöver det nöjer vi oss bara med det bästa fotopapperet på marknaden, detta för att säkerställa att trycken håller färgerna under tidens gång. Endast det bästa är gott nog för våra kunder! 

 

 

OBS!!!

WorldWarEra.com tar starkt avstånd från rasism, diskriminering eller all annan typ av förtryck som kan tänkas förmedlas av tryck som finns på denna sida.

Vi har inga anknytningar till politiska eller ideologiska organisationer varken till höger eller vänster. Däremot är vi av den uppfattning att dessa tryck är av konstnärlig betydelse samt del av vår gemensamma historia och skall bevaras så att man kan lära och förstå av denna.

Vi friskriver oss härmed från all olämplig och otillbörligt användande av produkter som finns till försäljning på denna sida.

Har ni synpunkter vänligen kontakta oss på info@WorldWarEra.com

 

Mvh /

WorldWarEra.com

 

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
"In war, you can only be killed once, but in politics, many times."
- Winston Churchill
Slumpa citat
Produkter
Övrigt
SvenskaEnglish