Köp- och leveransvillkor

Minimiorder

Minimiorder är 49 kr inklusive moms.

Priser

Moms ingår i priset med f.n. 25%.

Betalningsalternativ

- Swish

Du anger ditt mobilnummer i kassan och får därefter en förfrågan i din mobiltelefon om att öppna Swish och godkänna betalningsuppdraget. Kräver appen Swish.

- Kortbetalning

Du betalar med ditt Visa / Mastercard eller Diners konto/kreditkort via Certitrade / Euroline. All information är krypterad med SSL - 128 bit och är därmed 100% säkert. Pengarna reserveras på ditt konto och dras normalt inom 24 timmar från det att beställningen lagts. Alla transaktioner genomförs enligt den nya säkerhetsstandarden 3D-Secure. Dina kortuppgifter sänds direkt till banken och kan inte läsas av någan annan än din bank. Inga extra avgifter tillkommer för kortbetalning.

- PayPal

Du betalar med PayPal, antingen med din PayPal-plånbok eller direkt med kontokort. Du behöver inte ha ett PayPal-konto för detta betalningsalternativ. Betalningsmottagare är RPG Nordic HB, ägaren av WorldWarEra. PayPals egna transaktionskostnad tillkommer (exakt summa framgår vid beställning).

- Förskottsbetalning

Du betalar in pengar i förväg på vårt bankgiro nr. Efter att du skickat din order i kassan får du information på skärmen samt via E-post hur du går tillväga. (Räkna med någon dags extra leveranstid om du väljer förskottsbetalning) Avgiftsfritt!

Leveranstid

Normal leveranstid är cirka 4-7 arbetsdagar inom Sverige. Andra nordiska länder 5-8 dagar. Övriga Europa utom Ryssland 6-10 dar. Resterande länder 10-14 dagar!

Leveranssätt

Vi levererar till alla länder! Vi skickar normalt med Posten men kan även skicka med annat företag om så krävs. Vi tar inte ekonomiskt ansvar för eventuella förseningar beroende på fraktföretaget.

Frakt

Fraktkostnaden räknas ut när du går till kassan. Vid ordervärde överstigande 1000 kr bjuder vi på fraktkostnaden!

Köparen står för alla eventuella skatter och tullkostnader som kan uppstå.

Reklamation och returrätt

Skulle det mot förmodan vara något fel på trycket eller tryckkvalitén har du rätt att reklamera produkten. Detta skall göras inom fjorton (14) dagar från uthämtat paket. Du betalar själv returfrakten. För återbetalning - ange ditt postgiro-, bankgiro-, personkonto- eller bankkontonummer.

Ångerrätt

Du har enligt distansavtalslagen rätt att returnera beställda felfria varor utan att ange någon anledning. Meddelande om detta ska lämnas så snart som möjligt, dock senast inom fjorton (14) dagar från det att varan mottagits. (Gäller ej vid specialbeställda varor) Vi följer Konsumentverkets rekommendationer se: Konsumentverket.se

Skador på paket och ej uthämtade paket

Upptäcker du skador på paketet skall du omedelbart anmäla detta till postkontoret eller annan transportör och göra en skadeanmälan. Hämta inte ut ett skadat paket! Upptäcker du inte skadan förrän du öppnat paketet, och skadan är av den art att den kan hänföras till postens eller transportföretagets hantering, skall du kontakta dem och göra en skadeanmälan. Om eventuell tvist med posten eller transportföretaget inte kan lösas, tar du kontakt med oss.

Har du beställt och inte hämtar ut din försändelse innan det går i retur till oss (paket ca 1 mån., brev 14 dgr), så fakturerar vi dig 350 kr för vårt arbete med hantering av varorna.

Personuppgiftslagen

Dina personuppgifter hanteras i enlighet med gällande bestämmelser i personuppgiftslagen (PUL).

Politisk disclaimer

Worldwarera tar starkt avstånd från rasism, diskriminering och all annan typ av förtryck som kan tänkas förmedlas av tryck som finns på denna sida. Vi har inga anknytningar till politiska eller ideologiska organisationer varken till höger eller vänster. Däremot är vi av den uppfattning att dessa tryck är av konstnärlig betydelse samt vår gemensamma historia och skall bevaras så att man kan lära och förstå av denna. Vi friskriver oss härmed från all olämplig användande av produkter som finns till försäljning på denna sida. 

Personuppgifter

Integritetspolicy(GDPR)

WorldWarEras personuppgiftsbehandling

WorldWarEra, organisationsnummer 969754-5904, e-mail: info@worldwarera.com personuppgiftsansvarig för behandlingen av dina personuppgifter. Detta innebär att vi ansvarar för att dina personuppgifter behandlas korrekt och i enlighet med tillämplig lag.

Vilka personuppgifter samlas in?

WorldWarEra samlar in och behandlar personuppgifter om dig som lämnas i samband med tecknande av avtal, när du lägger upp ett kundkonto, köp av produkt, anmälan till någon av evenemang. Insamling kan även ske från tredje part i samband med marknadsaktivitet. Det är uppgifter som namn, adresser, telefonnummer, e-post och personnummer, samt även när organisationsnumret är ett personnummer.

Följande gäller när WorldWarEra hanterar dina personuppgifter:

  • Din integritet respekteras och värnas.

  • Du har rätt att få tydlig information om hur dina personuppgifter behandlas

  • Vi samlar inte in mer personuppgifter än vad som är nödvändigt

  • Dina personuppgifter används bara för det ändamål de är insamlade för

  • För att skydda dina personuppgifter vidtar vi lämpliga skyddsåtgärder kring våra IT-system och ser till att våra samarbetspartners gör detsamma

  • Vår personal får särskild utbildning kring hur personuppgifter ska hanteras

  • Dina personuppgifter sparas inte längre än vad som behövs

  • Personuppgifter överförs som huvudregel inte till länder utanför EU/EES.

  • Som huvudregel behandlar vi inte personuppgifter för barn dvs. personer under 18 år

  • Dina personuppgifter säljs inte till andra företag

Ändamål med personuppgiftsbehandlingen

Syftet med behandlingen är att WorldWarEra skall kunna fullfölja ingångna avtal, för administration, marknadsföring, leveranser och fakturering samt för att fullgöra övriga förpliktelser mot myndigheter.

Utlämning av uppgifter

Personuppgifter kan och kommer bara att överlämnas till annan part om det krävs för att fullfölja våra åtagande mot våra kunder t.ex. leveranser.

Hur länge sparas dina personuppgifter?

Dina personuppgifter sparas under tiden du är kund och under en period efter det att du valt att inte längre vara kund. Detta för att du ska kunna kontakta oss om något blivit fel. Vi sparar därför ett fåtal av dina personuppgifter i upp till 84 månader efter att du inte längre är kund.

De uppgifter som sparas längst är sådana data som behövs för vår bokföring (exempelvis alla beställningar, fakturor och betalningar) och skatteunderlag och avtal. Enligt lag måste dessa uppgifter sparas i sju år.

För att inte behandla personuppgifter i onödan och utan anledning raderar vi regelbundet de personuppgifter som inte längre behövs.

Dina rättigheter

Du har, enligt gällande personuppgiftslagstiftning, rätt att gratis få besked om vilka personuppgifter som behandlas om dig, oavsett hur dessa samlats in. Du har rätt att få felaktiga personuppgifter om dig rättade, att invända mot viss behandling av dina personuppgifter, att begära att behandlingen av dina personuppgifter begränsas eller att personuppgifter raderas.

Om du vill få information om vilka personuppgifter som behandlas om dig ska du lämna in en skriftlig begäran till oss. Begäran ska enligt gällande personuppgiftslagstiftning skickas in per epost till info@WorldWarEra.se eller per post till den adress som anges nedan. Det är också till någon av dessa adresser som du ska vända dig om du vill begära rättelse av felaktig eller missvisande uppgift eller med begäran om begränsning eller invändning mot personuppgiftsbehandling eller begäran om att helt bli helt borttagen ur WorldWarEras register.

Postadress: Dataskyddsombud WorldWarEra, ÖSTERLÅNGGATAN 13, 111 31 Stockholm

 

 

 

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
"The problems of victory are more agreeable than those of defeat, but they are no less difficult."
- Winston Churchill
Slumpa citat
Produkter
Övrigt
SvenskaEnglish