Hållbarhet - Vi stödjer återplantering av skogen

Vi på WorldWarEra gillar skog för den ger oss förutsättningar, och gett oss förutsättningar historiskt, att tillverka konst på posters. Alla posters trycks på papper som vi alla vet kommer från fibrer från träd. Vi vill att man ska känna att när man köper affischer eller posters hos oss att man kan göra detta med gott samvete, att man ger tillbaka till naturen. Här nedan kan ni läsa om vårt arbete och vilket projekt vi stödjer just nu.

bild som visar återplantering av skog odling

I år stödjer vi certifierade projekt i Panama där man återställer regnskog till sitt ursprungliga naturliga skick. Projekt syftar till att vända avskogningstrenden, återplantera regionens naturliga skogar och stärka ekosystemen. Genom projektet planteras och skyddas mer än 1,9 miljoner träd.

Det är viktigt att vi fortsätter att leva av räntan på tillgångarna som i det här fallet är skogen, och inte avverka tillgångarna. Därför vill vi ge tillbaka och jobba hållbart, så vi alla kan fortsätta att njuta av nyproducerade historiska vintage posters och väggkonst. 
#skogen #hållbarhet #vintageposters