📣BLACK FRIDAY- 25% rabatt på alla posters - rabatten appliceras automatiskt vid utcheckning 📣

Ramar

Vi ramar in dina affischer och posters!
Vi erbjuder nu ram + inramning när du köper posters och affischer hos oss på WorldWarEra. Vi vill att det ska vara så enkelt och smidigt som möjligt när du beställer väggkonst hos oss - när du mottar ditt paket ska det vara klappat och klart, det vill säga redo för att hänga på väggen. Perfekt när man vill ge bort en present inramad och klar eller när man har bättre saker för sig än att hålla på med passepartout, beskära eller dylikt. Vi ordnar så att vintage posters kommer färdiga för väggen!   

Vi har nu initialt ett utbud av antingen vit eller svart träram med akrylglas. För närvarande kan vi inte erbjuda ramar för storleken 70x100 cm men vi hoppas lösa detta inom kort.

Se bilder och mer info om ramarna här nedan.

För att beställa ram + inramning välj det alternativet som passar när du köper postern: "Med ram (inramning ingår)" välj sedan färg Svart eller vit.


Information och bilder på våra ramar:    

Svart Trä Ram - 30X42 CM A3 - PHOECO 840_rc840-30x42Vit Träram 30x42

Träram - 30X42 CM A3 - PHOECO 840 - finns i Svart och Vitt
Kom lite närmare naturen med PhoEco-840. Tillverkad av äkta naturligt trä med svarta ramlister.

Observera den mycket smala kantdimensionen som ramen har. Den är det minsta möjliga och är mycket populär - särskilt i Norden.

FRONTGLAS AV STYRENPOLYM
Plexiglasets djup är 1 mm.
Ett miljövänligt frontglas som produceras färgneutralt. Därför kan en liten glans av grönaktig färg inte ses, som med andra typer av glas.
En fördel med det främre glaset är att ljusinträngningen är 78%, så motivets ljusfördelning är skarp och jämn i alla kanter.
Plexiglasglaset har 48% UV-blockering. 

 

 

Ribba Träram Svart

Ribba Vit Träram

Träram RIBBA Svart och Vit i Storlekar;
21x30 CM (A4), 30x40 CM, 50x70 CM 

Denna ram har vackra raka linjer och finns i olika storlekar, passar perfekt till en  vintage tavelvägg. Frontskyddet av styrenplast är säkert och gör motivet rättvisa. Kan hängas horisontellt eller vertikalt för att passa ditt utrymme.

Träfiberskiva, Folie
Frontskydd: Styrenplast